Moderatori/ce: Jedi Council, Profesori & asistenti
nemo je napisao/la:ja ti preporučam da ih ne kupuješ na početku nego stekneš osjećaj trebaju li ti uopće i za što ti trebaju. ja dosad nisam nabavio niti jednu knjigu za faks (u zadnje vrijeme malkoc razmišljam dal da si nabavim bronštajna), ali zato redovito idem na vježbe i predavanja. netko voli drugačije, a kako točno skužiš sam
HijenA je napisao/la:ono sto sam napisao, napisao sam sa razlogom. zbog loseg profesora iz analize, ljudi su malcice osakaceni sa tim znanjm.
Harry je napisao/la:No, jedna knjiga je nužna - definitivno će ti kroz cijeli studij trebati Bronštejn (matematički priručnik) - tako da to što prije treba nabaviti.
Iz linearne algebre je najbolja knjiga od S. Kurepe: Konačnodimenzionalni vektorski prostori i primjene - odlična knjiga iz vektorskih prostora s lijepim uvodom u teoriju grupa i reprezentacija, no to je vrlo opširna i velika knjiga (na predavanjima se radi možda 10% njezinog sadržaja) - tako da nipošto nije nužna za polaganje linearne algebre.
HijenA je napisao/la:ja vam govorim da ce vam masa linearne faliti kasnije
nikola je napisao/la:HijenA je napisao/la:ja vam govorim da ce vam masa linearne faliti kasnije
Slažem se. Linearna je jako važna za kvantnu.
sarma je napisao/la:najvažnije ti je pokupiti prvo ovu bitnu literaturu
na kraju od sveg ovog nisam ni shvatila koja je bitna literatura
lime je napisao/la:
matematička analiza: bilješke s predavanja u kombinaciji s Guljaševom skriptom pošto se na kraju semestra profesor služi slajdovima koji su u potpunosti identični skripti (možeš ju nabaviti u kopirnici na matematici, a možeš i skinuti s neta: http://web.math.hr/nastava/analiza/files/MATANALuR.pdf )
sarma je napisao/la:duh_sa_sjekirom je napisao/la:1. semestar smo imali računarstvo a ne numeričke metode, a iz računarstva je skripta isto na netu kolko se sjećam
nama je sada obrnuto
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.