Moderatori/ce: Jedi Council, Studentski predstavnici, Profesori & asistenti

a komentirati izjavu o brojanju mrtvih je stvarno suvisno.
"Pravednost u smislu da nije pravedno, nije pravedno dragi kolege,
da netko tko ima kvalitetnije dobije isto sto i onaj tko ima nesto
nekvalitetnije, i jos k tome da se poziva na nacela pravednosti,
jer je to onda nacelo licemjerja, a ne nacelo pravednosti."
Petar Bezjak na sjednici Skupstine Studentskog Zbora Sveucilista u Zagrebu
Moram reci da se slazem s Petrom u ovome. icon_biggrin.gif
Slazem se s Nenadom. Cijeli SZ je jedna mastodonstska udruga bez gotovo ikakvih mehanizama (samo)kontrole. Pitam se da li ce im dodijeljenih 500kkn (kilokuna) biti dosta da se "restrukturiraju"... icon_lol.gif
Inace, napadnuti/optuzeni na "math" Forumu su se pravdali da je oduvijek bilo "nepravilnosti". Nekako mi se cini da to ne ide u prilog njima, nego bas mojoj gornjoj tvrdnji... icon_cool.gif
www.student.hr je napisao/la:Datum: 8.5.2003 14:25 , Komentar by: hopla
Uspio sam dobiti Bezjaka na telefon, ali samo sam ga stigao pitati moze li nam dati proslogodisnji proracun. Tad je on rekao da nece pomagati i suradjivati s medijem koji je zlonamjeran prema njemu, trtla trtla trtla, anyway pitao sam ga hoce li odgovoriti obicnom studentu, rekao je da bi se s takvim brzo sporazumio. Dakle ljudi, zovite ga, pitajte i prenesite njegove odgovore! Trtlj trtlj trtlj spominjao je i, ne biste vjerovali, 1945. godinuAutenticnost ocjena natjecajne komisije nije ni potvrdio, ni doveo u pitanje, tj. izbjegao je odgovor. Poruku je prenio: s InfoStudentom Bezjak nece suradjivati niti mu davati informacije. Sad treba vidjeti misle li tako ostali clanovi predsjednistva i predsjednik Skupstine Madjar, a u medjuvremenu sve je na vama, obicnim studentima, i vasim pozivima centrali SZ-a. tel 4593665, szbor@sczg.hr
bsesar je napisao/la:Svaka cast gjeras na trudu! Stvarno, koliko SZ ima drskosti ciniti nesto tako i to jos otvoreno! Nadam se da ce im duse gorjeti u Paklu... A u medjuvremenu, poslao sam pisma MZT-u i SZ-u te prosirio to prijateljima. Mozda prije Pakla provedu neko vrijeme u Remetincu ili Lepoglavi
Natrag na Studentski predstavnici
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.